....... Mir Se Vini Ne Web Faqen Time .......wellcome

Humor Shqip

Home
Rreth Meje
Reklama
Muzika
Foto
Forum
Humor Shqip
Lojra
Filma Shqip

1 STUPCAT - HUMOR Komentet
2 Humor & Muzik - Gezuar Viti i Pavarsise 2007 Komentet
2 Humor & Muzik - Gezuar Me Bilbilat 2007 Komentet
2 Humor & Muzik - Gezar 2007 me Arbonin dhe Lyren Komentet
2 Humor & Muzik - Gezuar 2007 me Dea Komentet
2 Humor & Muzik - Gezuar 2007 Me Tupan Komentet
3 Humor - Gazuz Belagjia Komentet
4 Humor - Gezuar Me Zyren Komentet
5 Humor - Gezuar Me Daden Puc Komentet
6 Humor - Gezuar Me Zyren Komentet
7 Humor - Oda me Gra Komentet
8 Humor - Urime 8 Marsi Nga Qumili Komentet
9 Humor - 8 Marsi me Zyren Komentet
10 Humor - Stupcat Gezuar Pavarsia Komentet
11 Humor - Labia Show Gezuar 2006 Komentet
12 Humor - Qesh e Ngjesh Komentet
13 Humor - Cima Komandanti Komentet
14 Humor - Cima Leci - Boks Karamboll Komentet
15 Show Meselation - Ramazani Komentet
16 Humor - Shoku Im i Shkolles Komentet
17 Humor - Te hongert mortja Komentet
18 Humor - Kamber Rahmetlia Komentet
19 Humor - Zemer E Vetmuar Komentet
20 Humor - Mahmutovit dhe Rexhepovit Komentet
21 Humor - Sadri Llapjani Komentet
22 Humor I Zgjedhur Komentet
23 Humor - Portokallia Komentet
24 Humor - Mister X Komentet
25 Humor - Nje Buzeqeshje Komentet
26 Humor - Berberi Komentet
27 Humor - Gjumi i Gjate Komentet
28 Video Klipe Humoristike Komentet

 

A